Klökske nieuws week 41

 

In de herfstvakantie is er geen training voor alle jeugdleden. We wensen jullie allemaal een fijne vakantie!

 

 

 

Op donderdag 26 oktober en vrijdag 27 oktober is er voor de leden van niveau 1, 2 en 3 een vrienden- en vriendinnentraining. Je kunt je opgeven door een e-mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Denk jij dat volley ook iets voor jou is, dan kun je een aantal proeftrainingen komen volgen. Als je 6 jaar of ouder bent en je zou wel eens een keertje mee willen komen volleyen, dan kan dat. Aanmelden voor de proeftrainingen kan bij Vivian Philips, tel. 06-41838946 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook voor verdere informatie kun je bij haar terecht.

 

Senioren en B/C jeugd Zaterdag 14 oktober

         

Tijd

Team thuis

Team uit

Locatie

Scheidsrechter

Teller

Teller

13:00

AVOC-HVC-VCM MB 2

VC Athos '70 MB 3

Gymzaal St. Jansstraat, METERIK

     

13:00

VC Athos '70 MC 1

VC Velden MC 1

De Kruisweide, SEVENUM

Marieke Aerts

Ted van de Ven

Robin Hendriks

15:00

Ledub HS 4

AVOC-HVC-VCM-Athos'70 HS 2

Zuiderpoort, BUDEL

     

15:00

VC Athos '70 MB 1

Tupos MB 1

De Kruisweide, SEVENUM

Eef Janssen

Floor Nelissen

 

17:00

VC Athos '70 HS 3

VC Olympia HS 3

De Kruisweide, SEVENUM

Jan Sikes

Evie Pouwels

Jacky Kessels

17:00

VC Athos '70 DS 2

ActiveRooy DS 2

De Kruisweide, SEVENUM

Lichelle Gijsbers

Lotte Hoeijmakers

 

17:30

Asterix DS 3

VC Athos '70 DS 3

D'n Adelaer, MAASBREE

     

17:30

Asterix DS 2

VC Athos '70 DS 4

D'n Adelaer, MAASBREE

     

18:00

Civitas HS 1

VC Athos '70 HS 1

Ruben Kogeldans Sporthal, VENLO

     

19:00

VC Athos '70 DS 1

VAT DS 1

De Kruisweide, SEVENUM

Aniek Twaalfhoven

Inge Bovee

 

19:00

VC Athos '70 HS 2

VC Olympia HS 2

De Kruisweide, SEVENUM

Piet Dorssers

Kayleigh van Kempen

 

 VC Athos ‘70 HS 1 – VC Asterix HS 1

 

Daar stonden we dan, onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Helaas zonder coach Bas en zonder Bert. Roel was net een paar uurtjes terug van een zakenreisje, maar wel topfit om nog een wedstrijdje te spelen. Gelukkig kon Niels het team komen versterken. Daarnaast had Piet nog wel zin om een wedstrijdje bij ons te coachen, beiden hartstikke bedankt! Kortom, we helemaal klaar voor de wedstrijd. Na de winst van Athos HS 2 tegen Asterix afgelopen seizoen gingen we toch wel met vol vertrouwen de wedstrijd in. Helaas liep de eerste set al niet helemaal volgens plan en verloren we die vervolgens met 16-25. De tweede set kwamen we al beter in de wedstrijd en was het doel om in ieder geval twee puntjes meer binnen te sprokkelen dan de eerste set. Ondanks dat we goed speelden, verloren we wel, maar we hadden onze doelstelling (ruim) behaald: 19-25. De derde set was het ook nét niet, weer verloren met 16-25. Daarna de laatste set, onze laatste kans om toch nog dat ene puntje binnen te halen. Een sterke set, goed gespeeld, bijna nog gewonnen ook, maar het mocht niet zo zijn: verloren met 23-25. Eindstand: 0-4. Helaas, HS 2 niet kunnen evenaren. Helaas, geen bitterballen. Helaas, onze afwezige coach niet kunnen verassen. Ondanks het verlies een goede pot gespeeld en klaar om volgende week te knallen tegen ‘de stad’.

 

 

 

#20

 
Somas/Activia DS 4 - Athos DS 1

 

 

 

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Activia op het programma. Ondanks onze zeer krappe selectie (aangevuld met de toppers Vera en Juliette van DS 2) hebben we de eerste wedstrijden lekker gevolleyd. Dit wilden we vandaag weer laten zien. Activia stond voor de wedstrijd eerste met twee ruime overwinningen. We waren dus gewaarschuwd. Er werd al snel duidelijk dat ze de nodige aanvalskracht in huis hadden, waardoor wij moesten zorgen dat ze de ballen bij ons niet op de grond zouden krijgen. Dit ging in de eerste set tot 18-18 goed, daarna gaf Activia gaaaas en was het zowel met de set als met de wedstrijd gedaan. We konden ons niveau van de afgelopen weken niet halen en de frustratie sloop er in... We wisten dat punten halen mogelijk was, maar niet met dit spel. #Thei probeerde nog te wisselen en wat goocheltrucs uit te halen, maar helaas.. We konden het als team niet waarmaken. Heel erg jammer!! Ook nog een klein woordje van dank voor de scheitrechter. Respect hoe je zo slecht kan fluiten, de volgende kier kense beater met n pilsje op de bank blieve zitten. Deze week gaan we weer volle bak trainen voor de wedstrijd van aanstaande zaterdag. Zaterdag staat de wedstrijd tegen Hoogerheide (VAT) op de planning. Wie?? Ja daar moesten wij ook even Google raadplegen. Ze mogen maar liefst meer dan 300 km afleggen om in de o zo mooie Kruisweide een pot volleybal te spelen. Natuurlijk willen wij de terugreis extra zuur maken en zullen er alles aan doen om ze met 0 punten naar huis te sturen!! Supporters jullie zijn om 19.00 uur van harte welkom!

 

 

 

Groetjes xoxo

 

Dames 1

 


AV Flash DS 1- VC Athos DS 2


Lieve lezers,

Zaterdag 7 oktober was het alweer tijd voor onze derde competitiewedstrijd van dit seizoen.
Arcen stond op het programma. De wedstrijd zou pas om 20.00 uur beginnen, wat uitliep tot 20.30.. Een latertje dus.
De nieuwe zaal in Arcen beviel ons goed, alleen was dit niet direct te merken in ons spel. We verloren de eerste set.
De andere kant van het veld bleek ons echter meer geluk te brengen en we wonnen de tweede set.
Na een kantwissel zat het geluk ons weer tegen en speelden we niet goed. Een nederlaag dus..
Maar we kwamen weer terug! De vierde set was weer voor ons en om kwart voor tien begonnen we aan de vijfde set.
De Arcenaren waren moe van al het geschreeuw en wij speelden lekker en maakten veel lawaai, dit zorgde voor een dikke winst in de laatste set.
Een spannende wedstrijd, maar mooi afgesloten met een 3-2 winst op Arcen!!
We bedanken ons trouwe publiek en tot volgende week in Sevenum!
Liefs,
Dames 2

Verslag VC Set Up MC 3 – VC Athos MC1

 

Ha iedereen,

 

Zaterdag 7 oktober hadden we weer een wedstrijd. Deze keer was het in Meerlo, we moesten tegen Set Up C3. We begonnen met een hele goede warming up. Toen zijn we gestart met de eerste set. Eerst stonden wij voor maar helaas kwam Set Up terug en verloren we met 25-22. Toen gingen we al met meer discipline het veld op en hadden we ook nog gewonnen met 23-25 jippie!!! De derde en vierde set gingen minder goed daardoor werden we ook nog minder geconcentreerd en speelde we niet meer drie keer over. Beide sets verloren we met 25-15- en 25-14. Jammer dat we deze punten nu missen maar de volgende keer gaan we er zeker 100 procent tegenaan.

 

 Met groeten van Fleur en Femke van meisjes C1

 

VC Athos N 6.1

Hallo allemaal,

 

Vandaag speelden we super goed. Lange rally's en een paar goede reddingen zorgen voor volle winst; 4 gewonnen sets. Purple Power!! Op naar de volgende wedstrijd. Ik heb er al zin in. Groetjes Jenna.

 

VC Athos N 4.4


 Hallo allemaal,

 

Vandaag, zondag 8 okt., mochten we thuis volleyen. We hebben heel erg ons best gedaan !De 1e wedstrijd moesten we tegen Rooyse VK en hebben we 1 set gelijk weten te spelen, de andere hebben we helaas verloren. De 2e wedstrijd moesten we tegen VC Kessel. Hier hebben we helaas beide sets verloren.

 

Maar het ging bij beide wedstrijden best goed! Over 3 weken mogen we weer!

 

Groetjes de meiden van N 4.4

 Wedstrijdverslag Athos 3.2

We hadden de wedstrijden in Grubbenvorst. We hadden er heel veel zin in en waren dan ook super fanatiek.
Drie wedstrijden zijn we gewonnen en de laatste net verloren dat was jammer. Maar we werden evengoed eerste!!!

Groetjes Floor, Suze, Guusje, Meike en Sharon