Klökske nieuws week 51

 

Kersttoernooi VC Athos '70

 

 

 

Zaterdag 30 december organiseert VC Athos '70 het jaarlijkse kersttoernooi voor alle senioren, recreanten, B-jeugd en verenigingsleden.

 

Net als andere jaren mogen ook dit jaar de leden weer een introducé meenemen, die mee mogen doen aan het toernooi!

 

Het toernooi begint om 18.30 uur (iedereen om 18.00 uur aanwezig) en zal duren tot ongeveer 22.30 uur. Daarna start de gezellige afterparty.

 

Geef je op door je naam op de opgavelijst in de kantine in te vullen, of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Opgeven kan nog tot donderdag 21 december in de kantine op het formulier of tot 28 december per mail.

 

Geef je dus snel op!

 

De Organisatie

 


Havoc dames 2 - Athos dames 1

Afgelopen zaterdag mochten we aantreden tegen Havoc dames 2. Geen onbekende, tijdens de oefenwedstrijden waren we ze al tegengekomen. Havoc is gedegradeerd uit de promotieklasse en wil dit seizoen weer voor promotie gaan. Op dit moment staan ze 3e, wij 4e. Een op papier spannende wedstrijd... Tijdens het inspelen werden er al wat nieuwe (vooral grotere) speelsters ontdekt. Zo groot, dat Suus 2.0 zelfs moest bukken om Lobke een handje te geven. 

 

De eerste set begon zoals we al het hele seizoen met elke eerste set beginnen; met de W van waardeloos. #Thei moest ons tot de orde roepen en als tamme konijntjes luisterden we maar al te graag. Er werd weer gescoord en er ontstond een vechtwedstrijd. Tot 20-20 ging het gelijk op. Toen gaf Havoc gaas en was het binnen no time gedaan met de spannende strijd. 1-0 Havoc. De volgende drie sets kunnen kort worden samengevat: niemand haalde zijn niveau (wat Havoc ook afdwong) en we konden het als team niet waarmaken om iets in te brengen tegen Havoc. We hebben met vlagen goed spel laten zien en laten zien dat we mee kunnen met een hoger geklasseerd team. We zijn alleen nog niet in staat om dit langer dan een halve set vol te houden. Iets waar we de rest van dit seizoen aan moeten gaan werken. 

 

De eerste helft van de competitie zit erop. We staan eigenlijk op een keurige 5e plaats. Iets wat niemand aan het begin van het seizoen had gedacht, aangezien de zeer krappe selectie de eerste helft. We zijn dan ook hul erg blij met de toppers van dames 2 en we hopen dat Iris na de winterstop weer volledig mee kan doen. Na de winterstop staat direct weer een lastige uitwedstrijd op het programma tegen Mill. Thuis werd een 5 setter nipt met 14-16 verloren. Uit op revanche en met de shine modus aan zien we jullie graag op 13 januari om 16.00 uur in Mill (is maar n stukse rieje).

 

 

 

Xoxo dames 1 

 


Livoc DS2 – VC Athos’70 DS 2


Hallo allemaal,

 

Afgelopen zaterdag gingen we met z'n allen naar Liessel om daar een wedstrijd te spelen tegen Livoc D2. We begonnen de wedstrijd niet lekker, we lagen steeds een paar punten achter en toen we op het einde van de set bij kwamen was het al te laat. De 2e set ging beter, we maakten meer punten, het werd nog heel spannend. Helaas verloren we deze set toch nog. In de 3e set wilden we revanche nemen en er een 5 setter uit halen, maar helaas lukte dat niet. De 4e set verloren we ook door teveel fouten te maken. Hartstikke jammer, maar gelukkig hebben we nu een paar weekjes vrij. In het nieuwe jaar gaan we weer volop knallen, zodat we bovenin de poule mee kunnen blijven draaien. Alvast namens ons allemaal: Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar! We zien jullie hopelijk zaterdag 13 januari weer, dan spelen we thuis tegen AVOC-HVC-VCM D2. 

 

Tot dan!

 


AVOC-HVC-VCM/ Vc Athos HS2 tegen Tupos HS3

 

 

 

Vandaag stond de wedstrijd tegen Tupos (Baarlo) op het schema. We begonnen deze wedstrijd zeer goed en hadden onze tegenstander vanaf het eerste moment al onder de duim. We zaten lekker in ons spel en als we dat eenmaal hebben, zijn we met zo'n jong team niet te stoppen. Deze set wonnen we dan ook met 25-10. Deze standen zijn niet alleen gevaarlijk voor de tegenstander maar ook voor ons zelf want het dringt misschien niet zo snel tot je door maar de tweede set begint gewoon weer bij 0-0 hoor. We hadden ook echt even moeite om deze set binnen te slepen maar na een flinke achterstand weggewerkt te hebben viel hij uiteindelijk toch aan de goede kant "gelukkig". De derde set begonnen we weer slecht, er was weer een comeback nodig. Die kwam uiteindelijk gewoon net iets te laat voor ons. Deze set won Baarlo met 26-24

 

In de vierde set leek er even een vijf-setter aan te komen maar die wonnen we op het nippertje met 25-23.

 

Dus een 3-1 eindstand tegen de nr.7. 

 

We zijn vandaag winterkampioen geworden. Dat mag zeker gezegd worden maar daar heb je in een hele competitie jammer genoeg NOG niets aan. 

 

 

 

Groetjes nr. 33

 Civitas MC2 – VC Athos’70 MC1

Hallo allemaal.

 

Wij hebben zaterdag 16 december volley wedstrijd gehad. We moesten tegen civitas in Venlo. We gingen er vol goeide moet heen en dat hielden we de hele wedstrijd vol. Zo wonnen we de 1ste set met 12-25 en de 2de ook met 12-25. De derde set maakte we wat spannender ,maar ook die wonnen we met 21-25 de laatste set ging super we wonnen met 8-25. Kortom het ging super en wonnen 4-0 

 

Groetjes de MC1 van Athos

 

Wedstrijdverslag VC Athos 3.1

 

 

 

De meiden hadden er zin in vandaag.

 

Dat was wel te zien in de eerste wedstrijd.

 

Deze wonnen we glansrijk.

 

Ook de tweede wonnen we.

 

De derde wedstrijd hebben we helaas verloren.

 

Hierdoor werden we tweede.

 

Top gespeeld allemaal meiden.

 

Tot de volgende keer.

 

Groetjes Iemke.